Kachna na hruškách a oříšcích

130 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
23 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachnu osmahneme na oleji dozlatova. Uložíme ji do zapékací mísy i s tukem kromě jedné polévkové lžíce. Na té osmahneme plátky cibule dozlatova, kus skořice, tymián, vývar a směsí zalijeme kachnu. Tu povaříme hodinu a čtvrt.
  • 2
    Oloupeme hrušky, rozpůlíme, zbavíme jádřince. Půlky osmahneme na oleji. Česnek, oříšky, šafrán rozdrtíme a zamícháme. Pastu přidáme k masu s hrozinkami a hruškami a pečeme je dalších patnáct minut doměkka. Maso osolíme, opepříme, posypeme petrželkou a podáváme ho s bramborovou kaší a zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.