Kachní prsa s ledovým salátem

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
748 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
59 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
15 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachní prsa očistíme, kůži nařízneme. Do mísy vložíme rozmarýn, česnek, na to položíme kachní prsa. V misce smícháme olivový olej, balsamico, sůl, pepř, promícháme a nalijeme do mísy ke kachním prsům.
  • 2
    Kachní prsa přes noc marinujeme. Druhý den na pánvi rozpálíme olej a marinovaná kachní prsa na něm opečeme. Nakonec přidáme marinádu a olivy a ještě 5 minut povaříme.
  • 3
    Ledový salát omyjeme, natrháme na kousky a upravíme na talíře. Kachní prsa nakrájíme na plátky a servírujeme na ledový salát. Sypeme najemno nastrouhaným ementálem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.