Kančí guláš s bramborami a zeleninou

120 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
670 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
41 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí přední maso odblaníme, nakrájíme na větší kostky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, rajčata na kostičky, očištěný celer s mrkví nastrouháme nahrubo, petrželku s pažitkou posekáme, česnek prolisujeme, brambory oškrábeme a nakrájíme na stejně velké kostky jako maso.
  • 2
    V hrnci rozpálíme sádlo, přisypeme maso s cibulí, osolíme, opepříme a osmahneme. Podlijeme troškou vody, podusíme a za občasného podlévání dusíme aspoň hodinu.
  • 3
    Potom přisypeme hrášek, celer s mrkví, rajčata, brambory, česnek, okořeníme bobkovým listem, tymiánem, rozmarýnem, zahustíme jíškou a dodusíme.
  • 4
    Guláš podáváme v hlubokých talířích s polévkovou lžící, posypaný pažitkou s petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.