Králík s rajčaty a fenyklem

85 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
22 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
10 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce králíka omyjeme, osušíme a vetřeme do nich sůl a pepř.
  • 2
    V kastrolu rozehřejeme 4 lžíce olivového oleje a maso na něm opečeme. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem. Očištěný fenykl nakrájíme na dílky a spolu s tymiánem, olivami a vínem přidáme k masu. Osolíme, opepříme a dusíme asi 40 minut.
  • 3
    Po 30 minutách dušení přidáme omytá, na čtvrtky nakrájená rajčata.
  • 4
    Oloupané brambory nakrájíme na kousky a restujeme na 4 lžících oleje asi 20 minut dozlatova. Přidáme lístky rozmarýnu, osolíme a brambory upravíme na talíře s králíkem a zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.