Králík s rajčaty a fenyklem
85 min.
Ingredience
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
22 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
10 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Porce králíka omyjeme, osušíme a vetřeme do nich sůl a pepř.
- 2V kastrolu rozehřejeme 4 lžíce olivového oleje a maso na něm opečeme. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem. Očištěný fenykl nakrájíme na dílky a spolu s tymiánem, olivami a vínem přidáme k masu. Osolíme, opepříme a dusíme asi 40 minut.
- 3Po 30 minutách dušení přidáme omytá, na čtvrtky nakrájená rajčata.
- 4Oloupané brambory nakrájíme na kousky a restujeme na 4 lžících oleje asi 20 minut dozlatova. Přidáme lístky rozmarýnu, osolíme a brambory upravíme na talíře s králíkem a zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.