Krevety grilované na česneku s lilkem a rajčatovou salsou
45 min.
Ingredience
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
38 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Oba druhy oliv nasekáme nadrobno, rajčata omyjeme, očistíme, odstraníme z nich jadérka a pokrájíme na kostičky. Cibuli a pažitku očistíme a najemno nakrájíme. Vše vložíme do mísy, promícháme s olivovým olejem, ochutíme solí a pepřem.
- 2Krevety vyloupeme, ocásky ponecháme a mírně osolíme. Česnek nakrájíme na tenké plátky a společně s krevetami z orestujeme na rozpáleném oleji. Lilek pokrájíme na cca 0,5 cm silná kolečka a po obou stranách opečeme. Mezi každé dva plátky lilku rozdělíme připravenou salsu, přemístíme na talíře a doplníme krevetami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.