Krůtí roláda plněná sýrem

70 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
573 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
32 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí prsa omyjeme, osušíme a rozřízneme na tenký plát. Maso po obou stranách osolíme a opepříme.
  • 2
    Nasucho opražené pinie a prolisovaný česnek smícháme s ricottou a citronovou kůrou. Vmícháme omyté, nasekané bylinky.
  • 3
    Maso rovnoměrně potřeme sýrovou hmotou, srolujeme a převážeme nití. Zabalíme do alobalu a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut.
  • 4
    Roládu necháme asi 10 minut odpočinout, vybalíme z fólie a nakrájíme na plátky.
  • 5
    Podáváme s rozmarýnovými bramborami a rajčatovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.