Krůtí roláda plněná sýrem
70 min.
Ingredience
- 1000gramůKrůtí prsa
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůSýr Ricotta
- 1lžičkaCitronová kůra
- 1kusTymián čerstvý
- 1kusEstragon
- 1kusPetržel - nať
- 1kusBazalka
- 3lžíceOříšky piniové
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
573 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
32 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Krůtí prsa omyjeme, osušíme a rozřízneme na tenký plát. Maso po obou stranách osolíme a opepříme.
- 2Nasucho opražené pinie a prolisovaný česnek smícháme s ricottou a citronovou kůrou. Vmícháme omyté, nasekané bylinky.
- 3Maso rovnoměrně potřeme sýrovou hmotou, srolujeme a převážeme nití. Zabalíme do alobalu a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut.
- 4Roládu necháme asi 10 minut odpočinout, vybalíme z fólie a nakrájíme na plátky.
- 5Podáváme s rozmarýnovými bramborami a rajčatovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.