Krůtí rolády s fetou
60 min.
Ingredience
- 400gramůKrůtí prsa
- 200gramůSýr Feta
- 1kusChilli paprička
- 4stroužkyČesnek
- 1lžícePažitka
- 2lžičkyOregano sušené
- 200gramůAnglická slanina
- 1lžičkaSůl
- 1decilitrOlej slunečnicový
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
661 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
59 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
676 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Krůtí prsa umyjeme, osušíme, pod fólii naklepeme na 6 milimetrů silné plátky, které po obou stranách osolíme, opepříme a zatím necháme odpočívat.
- 2Do misky nalijeme olej, přidáme rozdrobený sýr feta, vidličkou dobře rozmačkáme, přidáme drobně nasekanou chilli papričku, prolisovaný česnek, nasekanou pažitku, oregano, všechny suroviny důkladně promícháme. Vytvoří se hustá směs, kterou rozložíme na každou porci připraveného masa. Každou roládu obalíme do anglické slaniny, spojíme párátky.
- 3V pánvi rozpálíme olej, připravené rolády naskládáme na pánev a ze všech stran je zprudka opečeme. Potom je naskládáme na plech, vylijeme také výpek z pánve a plech vložíme do předehřáté trouby, kde je pečeme 30 minut.
- 4Upečené rolády vyndáme z trouby, necháme odpočinout, nakrájíme na plátky a porcujeme na talíře.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.