Krůtí rolády s fetou

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
661 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
59 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
676 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí prsa umyjeme, osušíme, pod fólii naklepeme na 6 milimetrů silné plátky, které po obou stranách osolíme, opepříme a zatím necháme odpočívat.
  • 2
    Do misky nalijeme olej, přidáme rozdrobený sýr feta, vidličkou dobře rozmačkáme, přidáme drobně nasekanou chilli papričku, prolisovaný česnek, nasekanou pažitku, oregano, všechny suroviny důkladně promícháme. Vytvoří se hustá směs, kterou rozložíme na každou porci připraveného masa. Každou roládu obalíme do anglické slaniny, spojíme párátky.
  • 3
    V pánvi rozpálíme olej, připravené rolády naskládáme na pánev a ze všech stran je zprudka opečeme. Potom je naskládáme na plech, vylijeme také výpek z pánve a plech vložíme do předehřáté trouby, kde je pečeme 30 minut.
  • 4
    Upečené rolády vyndáme z trouby, necháme odpočinout, nakrájíme na plátky a porcujeme na talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.