Kuřecí rizoto z Dillí

55 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
719 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
22 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
9 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na kousky a vložíme do kastrolu. Přidáme utřený česnek, cukr, všechno koření, vmícháme jogurt, osolíme a dusíme do měkka. Dle potřeby mírně podlijeme vodou.
  • 2
    Cibuli nasekáme, na rozpáleném másle osmahneme do zlatova. Přisypeme propláchnutou rýži, přidáme maso i se šťávou, důkladně promícháme, pokapeme šťávou z citronů, zakryjeme a ve vyhřáté troubě do měkka dusíme.
  • 3
    Horké koření [39441]:
  • 4
    koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.