Lilek na koření

25 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
769 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
79 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
6 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky rozkrojíme na poloviny, rozkrojenou stranou je položíme na vymazaný pekáč, potřeme je olejem a pečeme 10 minut, až zčernají. V polovině pečení je obrátíme.
  • 2
    Zbytek oleje smícháme s citronovou šťávou, octem, hřebíčkem, oříšky, rozinkami, cukrem, bobkovým listem, mletou paprikou, solí a pepřem.
  • 3
    Lilky před podáváním přelijeme marinádou, necháme je vychladnout a jednou je otočíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.