Lilkové pyré

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
86 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme, oloupeme a na kousky nakrájíme lilky, které ve větším množství osolené vody vaříme. Poté slijeme a necháme okapat.
  • 2
    Ve vroucí vodě spaříme rajčata, oloupeme a nakrájíme na kousky. Na rozpáleném oleji osmahneme rajčata a necháme vydusit přebytečnou vodu, přidáme prolisovaný česnek, mletou papriku a okapané lilky.
  • 3
    Osolíme, opepříme, prohřejeme a nakonec přidáme černé olivy. Posypeme petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.