Majonézový bramborový salát

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
594 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
54 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce, necháme je vychladnout a nakrájíme na kolečka. Hořčici rozmícháme v bujónu, přidáme ocet, osolíme, opepříme, krátce povaříme a nalijeme na brambory. Na 1-2 hodiny necháme odstát. Poté je scedíme, uložíme do mísy, přidáme majonézu, celer nakrájený na kousky, zakysanou smetanu a vše dobře promícháme. Povrch posypeme nasekanou petrželkou a pažitkou, můžeme přizdobit plátky rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.