Makarony s cuketovou omáčkou

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
18 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Makarony vaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu, poté je slijeme, necháme okapat a udržujeme v teple.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olivový olej a osmahneme na něm na kostičky nakrájenou cibuli a česnek a na proužky nakrájenou cuketu. Občas promícháme.
  • 3
    Přidáme oregano a pažitku a smažíme další minutu. Nakonce přidáme na kostičky nakrájená rajčata, smetanu, sůl a pepř a vše krátce podusíme.
  • 4
    Na připravené talíře servírujeme makarony a přelijeme je cuketovou omáčkou. Zdobíme najemno nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.