Makarony s ementálem a piniovými semínky

40 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
733 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
44 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
9 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Makarony uvaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu, poté je slijeme, necháme okapat a udržujeme v teple.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olivový olej a osmahneme na něm na kostičky nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme petrželku, piniová semínka a kukuřici a na mírném ohni smažíme asi 5 minut.
  • 3
    Nakonec do pánve přimícháme uvařené makarony, vše znova prohřejeme, osolíme, opepříme a důkladně promícháme.
  • 4
    Servírujeme na připravené talíře, posypeme nastrouhaným ementálem a nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.