Medový dresink s rajčatovým salátem

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
25 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Med utřeme s citronovou šťávou, balzamikovým octem, oběma druhy oleje, se solí a s větším množstvím pepře do hladkého krému. Cibulky očistíme a nakrájíme je na velmi jemné plátky. Mandlové lupínky opražíme na suché pánvi do zlatova. Omyjeme rajčata a roketu. Z rajčat vykrojíme stopky a nakrájíme je na čtvrtiny. Otrháme listy rakety od stopek. Česnek podélně nakrájíme na jemné plátky.
  • 2
    Rozehřejeme máslo a olivový olej a plátky česneku osmažíme do křupava. Rajčata a roketu upravíme na mísu. Doplníme cibulkami, mandlemi a osmaženým česnekem a pokapeme dresinkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.