Míchaný salát s grilovaným tuňákem

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
33 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme, necháme okapat a uchováme v teple. Očištíme fazolky, necháme okapat a podusíme 2-4 minuty.
  • 2
    Z oleje, citrónové šťávy, hořčice, soli a pepře vymícháme salátovou zálivku.
  • 3
    Filety potřeme olejem a opepříme. Na oleji v pánvi na venkovním grilu opečeme filety, 2 minuty z jedné strany, otočíme a opečeme tak, aby střed zůstal růzový. Poté necháme vychladnout a nakrájíme na kostky. Vejce uvaříme natvrdo.
  • 4
    Brambory oloupeme, rozpůlíme, vejce a rajčata rozkrájíme na čtvrtky.
  • 5
    Talíře ozdobíme listy salátu, na které rozdělíme brambory, rajčata, fazolky, tuňáka a olivy smíchané se zálivkou. Dozdobíme vejci a posypeme nasekanou pažitkou. Můžeme podávat s opečeným toastem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.