Nadívané křepelky

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
811 kcal
Bílkoviny
90 g
Tuky
40 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku a česneku oloupeme a jemně nakrájíme. Žampiony očistíme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Na rozpáleném oleji osmažíme šalotku s česnekem a žampiony.
  • 3
    Přidáme šalvěj. Všechno ochutíme solí a pepřem. Do směsi zamícháme strouhanku a paštiku z husích jater. Křepelky omyjeme, osušíme a zevně i vevnitř osolíme a opepříme.
  • 4
    Křepelky naplníme žampionovou směsí. Na každou křepelku položíme bobkový list, ovineme 2 plátky slaniny, upevníme kuchyňskou nití.
  • 5
    Křepelky potřeme olejem a naskládáme do vymazaného pekáčku. Pokapeme javorovým sirupem a pečeme přibližně 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.