Nakládané vepřové
55 min.
Ingredience
- 5kusůVejce slepičí
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1hrstPetržel - nať
- 2lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 2lžíceChilli omáčka
- 1špetkaSůl
- 1kusPórek
- 200gramůHouby nakládané
- 6lžičekSolamyl
- 200gramůRýže loupaná
- 800gramůVepřová panenka
- 2lžíceHořčice
- 2lžíceOmáčka sójová
- 10stroužkůČesnek
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
672 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
32 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omytou a osušenou panenku nakrájíme na řízečky.
- 2Z vajec a ostatních surovin - česneku, hořčice, chilli omáčky, sójové omáčky, pepře, solamylu a worcesteru připravíme těstíčko.
- 3Naložíme maso a necháme 2 dny uležet, poté osmahneme.
- 4Uvaříme rýži, opečeme pórek, přisypeme k němu rýži a houby. Osolíme a vmícháme petrželku.
- 5Řízečky z panenky podáváme s připravenou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.