Nakládané vepřové

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
672 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
32 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou a osušenou panenku nakrájíme na řízečky.
  • 2
    Z vajec a ostatních surovin - česneku, hořčice, chilli omáčky, sójové omáčky, pepře, solamylu a worcesteru připravíme těstíčko.
  • 3
    Naložíme maso a necháme 2 dny uležet, poté osmahneme.
  • 4
    Uvaříme rýži, opečeme pórek, přisypeme k němu rýži a houby. Osolíme a vmícháme petrželku.
  • 5
    Řízečky z panenky podáváme s připravenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.