Olivová omáčka s treskou

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
25 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu omyjeme a osušíme. Do masa vetřeme sůl, pepř a citronovou šťávu. Čtyři čtverce alobalu potřeme trochou oleje. Zbývající olej smícháme s pomerančovou šťávou, lístky oregana a česnekem a ochutíme solí a pepřem. Troubu předehřejeme na 200 °C. Rajčata a lilek omyjeme a vykrojíme stopky. Nakrájíme je na plátky a rozložíme na alobal. Olivy nakrájíme na proužky. Na zeleninu položíme rybí maso, tymián a olivy, přelijeme ochuceným olivovým olejem a balíčky dobře uzavřeme. Pečeme v horké troubě 20-30 minut.
  • 2
    Jako přílohu podáváme čerstvou křupavou bagetu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.