Pikantní hovězí hašé s rajčaty

40 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
16 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
6 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme česnek a cibuli a nakrájíme na kousky. Jablko oloupeme, odstraníme jadřince, dužinu pokrájíme na kostičky a pokapeme citronovou šťávou. Papričky očistíme, zbavíme semínek a nasekáme na nudličky.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej a maso na něm zprudka orestujeme. Když se začne drobit přidáme cibuli, česnek a zmírníme plamen. Vmícháme rajčata, jablko, papričky, hrozinky, olivy, skořici, ochutíme solí, pepřem a hřebíčkem. Nezakryté dusíme cca 20 minut.
  • 3
    Směs přemístíme do mísy, posypeme nasucho opraženými sekanými mandlemi a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.