Pikantní křepelky s paprikou

100 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
20 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme dle návodu.
  • 2
    Křepelky osolíme, opepříme, obalíme slaninou a osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova.
  • 3
    Papriky vymyjeme a vydlabeme vnitřky.
  • 4
    Uvařenou rýži smícháme se sekanými bylinkami, osolíme, opepříme a smícháme s tukem ze smažení masa.
  • 5
    Do každé papriky dáme jednu křepelku naplněnou trochou bylinkové rýže, zabalíme do alobalu a pečeme při 225°C 40 minut.
  • 6
    Rajčata pokrájíme, smícháme s olejem, sekanou cibulí a česnekem a zbytkem koření.
  • 7
    Osolíme a opepříme.
  • 8
    Směs necháme vařit do změknutí cca 15 minut.
  • 9
    Maso servírujeme na uvařené rýži, přelité omáčkou z rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.