Pikantní španělská omeleta

15 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1236 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
92 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli s česnekem drobně nakrájíme, vložíme do pánve na rozpálený olej a pomalu smažíme. Přidáme omytou, jádřinců zbavenou a na tenké proužky pokrájenou papriku. Společně smažíme do změknutí papriky.
  • 2
    Rozklepneme dvě vejce, osolíme, opepříme, přidáme kari koření a vodu. Dobře prošleháme, zalijeme zeleninu v pánvi, poté vložíme olivy a nasekanou petrželovou nať. Pod poklici pečeme až do ztuhnutí vajec.
  • 3
    Hotové omelety přehneme napůl, položíme na talíře, posypeme jemně nastrouhaným sýrem a pokapeme kečupem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.