Pikantní tataráček z pražmy
20 min.
Ingredience
- 1200gramůPražma královská
- 3lžíceCitronová šťáva
- 3kusyCibulka jarní
- 1kusOkurka salátová
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžíceKopr čerstvý
- 1lžícePažitka
- 1lžičkaKerblík
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 0,25lžičkaTabasco
Počet porcí:
4Postup přípravy
- 1Očištěné maso z pražmy královské nahrubo nasekáme v robotu.
- 2V salátové míse smícháme nasekané maso s oloupanými, nadrobno nakrájenými jarními cibulkami, oloupanou, na kostičky nakrájenou salátovou okurkou a s nasekanými bylinkami.
- 3Tatarák dochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem a několika kapkami tabasca.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.