Pilaf s rozmarýnem a modrými hrozny

50 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pokrájenou cibuli opečeme na másle, osolíme, opepříme, přidáme rýži, čerstvý nasekaný rozmarýn a mícháme jednu minutu.
  • 2
    Přilijeme vývar a 250 ml vody, přivedeme k varu a vaříme pod pokličkou 20-25 minut, rýže musí nasát všechnu tekutinu a změknout.
  • 3
    Vmícháme přepůlené kuličky vína, bez jader, nasekanou petrželku, sůl a pepř.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.