Plněná perlička

40 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
867 kcal
Bílkoviny
78 g
Tuky
39 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do prsíček uděláme kapsu, důkladně je osolíme a opepříme.
  • 2
    Kapsu naplníme šunkou a sýrem. Oregano opereme, osušíme, lístky otrháme a vložíme do masových kapes. Všechno sepneme párátky.
  • 3
    Poprášíme moukou. Vejce našleháme a maso v něm pečlivě obalíme. Potom obalíme ještě ve strouhance. Rozpustíme máslo a maso v něm z obou stran asi 8 minut orestujeme. Pak je vyjmeme a odstavíme do tepla.
  • 4
    Výpek povaříme s drůbežím vývarem a bílým vínem. Žampiony necháme okapat a přidáme do výpeku. Společně ochutíme solí a pepřem.
  • 5
    Přimícháme do směsi ricottu, maso se šťávou upravíme na talíře. Podáváme s míchaným salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.