Pošírovaná štika s olivami
50 min.
Ingredience
- 150gramůZelenina kořenová
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 50gramůOlivy černé
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 10gramůPetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 5kusůNové koření celé
- 1kusBobkový list
- 50gramůOlivy zelené
- 5gramůLibeček
- 1kusCitrony
- 800gramůŠtika obecná
- 1špetkaPepř černý celý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
29 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 mg
Postup přípravy
- 1Očištěnou kořenovou zeleninu, natě, ocet, citron a koření povaříme, přidáme omyté a osolené porce štiky, uvaříme je doměkka.
- 2Olivy vypeckujeme, nasekáme a spolu s petrželkou podusíme na oleji. Přelijeme přes porce ryby a podáváme.
- 3Vhodnou přílohou je vařená zelenina.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.