Ragú s ananasovou rýží

60 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
674 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
28 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
4 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřátém oleji osmahneme nakrájenou cibuli a pokrájený česnek.
  • 2
    Přidáme rýži, zamícháme aby se obalila olejem.
  • 3
    Zalijeme polovinou vývaru a 15 minut dusíme pod pokličkou.
  • 4
    Na kostky nakrájíme maso, osolíme, opepříme a opečeme zprudka. Zaprášíme moukou, přidáme kari koření a podlijeme kompotovanou šťávou.
  • 5
    Dusíme do změknutí, občas zamícháme a zbylým vývarem podléváme. Na talíř podáváme hotovou rýži přelitou masem s ananasem a petrželkou zdobíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.