Ragú z brambor a cizrny

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
14 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
17 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Brambory oloupeme a pokrájíme na menší kostičky. Cukety pokrájíme na plátky. Cizrnu slijeme a necháme dobře okapat. Petrželku nasekáme. Olej rozpálíme, přidáme cibuli a česnek a smažíme 3 minuty. Přidáme kmín a necháme další minutu smažit. Vmícháme šafrán, skořici, rajčata a vývar. Uvedeme k varu, přidáme rajčata, cuketu a cizrnu. Vaříme na mírném plameni 20 minut. Osolíme, opepříme, vyjmeme skořici, přisypeme petrželku. Servírujeme s kuskusem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.