Rajská omáčka pizzaiola

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli, česnek a celer oloupeme, posekáme na jemno.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej, přidáme cibuli, česnek a celery. Přidáme rajčata z konzervy, protlak, cukr a necháme krátce povařit. Přilijeme víno, vhodíme bobkový list.
  • 3
    Osolíme, opepříme, přidáme papriku, nové koření a rozmarýn. Petrželku omyjeme, osušíme, nasekáme a přidáme do omáčky. Vmícháme několik kapek tabasca a necháme 20 minut vařit.
  • 4
    Nazávěr rozmixujeme ručním mixérem a dochutíme kořením.
  • 5
    Můžeme podávát teplé i studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.