Rizoto s chorizem a kuřecím masem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
10 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na menší kusy, chorizo na kolečka. Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Papriky omyjeme, zbavíme jadřinců a dužiny pokrájíme na kostičky. Petržel nasekáme.
  • 2
    Olej rozpálíme a podobu tří minut na něm osmažíme chorizo s masem. Přidáme cibuli, česnek a papriky a smažíme 3 minuty. Poté vmícháme hrášek a rýži. Zalijeme vývarem, dochutíme šafránem a vaříme do vstřebání veškerého vývaru. Osolíme a opepříme. Přendáme do zapékací mísy a necháme péct při 200 °C 10 minut. Servírujeme posypané petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.