Rotolini s mořským ďasem

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
995 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
37 g
Sacharidy
117 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mangold, šalotku, papričku a petrželku jemně nasekáme. Do pánve nalijeme olej, nasypeme do něho trochu petrželky a osmažíme na oleji po obou stranách rybí plátky. Vyjmeme, necháme vychladnout a pak je nasekáme.
  • 2
    Ve stejné pánvi osmažíme nasekanou šalotku, mangold a smažíme je 2 minuty. Přidáme nasekané rybí maso a smažíme vše další 2 minuty. Necháme vychladnout. Přidáme vejce, nasekanou papričku, zbylou petrželku, nastrouhaný parmezán, tvaroh, špetku soli a špetku mletého pepře a promícháme.
  • 3
    Připravíme si z mouky, 2 vajec a špetky soli vláčné těsto. Rozválíme těsto na obdélník, potřeme ho připravenou náplní a zavineme. Zabalíme ho do utěrky a vaříme v osolené vodě 30-35 minut.
  • 4
    Zatím si uděláme omáčku. Ve vařící vodě spaříme rajčata, oloupeme, zbavíme semínek a pak je nahrubo nasekáme. Kerblík nasekáme a kopr natrháme na kousky. Cibulku jemně nasekáme. Do pánve nalijeme 2 lžíce oleje a osmažíme na něm cibulku společně s trochou kerblíku a kopru.
  • 5
    Přidáme nasekaná rajčata, špetku soli a špetku pepře a podusíme rajčata za občasného zamíchání 15-20 minut. Na závěr přilijeme zbývající olej a přidáme zbývající kerblík a kopr. Závin scedíme, odstraníme utěrku, pokrájíme ho na plátky o tloušťce 1 cm a podáváme je horké s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.