Rybí bílá polévka s kari

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filety nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno. V hrnci rozpustíme máslo, přisypeme cibuli a krátce orestujeme. Přidáme kari koření, rybu, tymián, posekanou petrželku, bobkový list, zalijeme horkou vodou, osolíme, opepříme a přidáme špetku šafránu.
  • 2
    Ve vývaru rozmícháme rýžovou kaši a po 10 minutách přilijeme do polévky. Vaříme na mírném ohni dalších 25-30 minut. Hustotu polévky regulujeme vývarem. Úplě nakonec vmícháme do polévky 2 lžíce másla.
  • 3
    Do talíře vložíme 1 lžíci vařené rýže a zalijeme horkou polévkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.