Rybí blaff

115 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
7 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby dáme do hrnce, zalijeme vodou a uvedeme k varu.
  • 2
    Vaříme 30 minut.
  • 3
    Do druhého hrnce dáme utřený česnek, pokrájenou cibuli, bylinky, nakrájený pórek, chilli papričky, fenykl, víno a 750 ml vody.
  • 4
    Osolíme, opepříme a uvedeme k varu. Vaříme 30 minut.
  • 5
    Po uvaření přendáme kousky ryb k vývaru.
  • 6
    Rýži uvaříme dle návodu a servírujeme jako přílohu k rybímu blaffu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.