Rybí blaff
115 min.
Ingredience
- 250gramůCípal
- 300gramůTuňák obecný
- 250gramůKambala
- 250gramůRopušnice - filety
- 180gramůCibule
- 5stroužkůČesnek
- 6gramůTymián čerstvý
- 6gramůPetržel - nať
- 2kusyBobkový list
- 150gramůPórek
- 2gramyHřebíček
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 3gramyKoriandr čerstvý
- 2kusyChilli paprička
- 60gramůFenykl sladký - hlíza
- 300mililitrůVíno bílé
- 750mililitrůVoda pitná
- 200gramůRýže loupaná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
7 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Ryby dáme do hrnce, zalijeme vodou a uvedeme k varu.
- 2Vaříme 30 minut.
- 3Do druhého hrnce dáme utřený česnek, pokrájenou cibuli, bylinky, nakrájený pórek, chilli papričky, fenykl, víno a 750 ml vody.
- 4Osolíme, opepříme a uvedeme k varu. Vaříme 30 minut.
- 5Po uvaření přendáme kousky ryb k vývaru.
- 6Rýži uvaříme dle návodu a servírujeme jako přílohu k rybímu blaffu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.