Rybí tapenada

15 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
22 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
40 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olivy vypeckujeme a spolu s kapary nasypeme do mixéru. Přidáme sardelové řezy, tuňáka, hořčici, 1 lžíci citronové šťávy a rozmixujeme na jemnou pastu. V průběhu mixování postupně přiléváme olivový olej.
  • 2
    V misce smícháme sušené oregano, tymián a rozmarýn. Bylinky přidáme do mixéru k rybí pastě, osolíme, opepříme a opět rozmixujeme.
  • 3
    Hotovou pomazánku necháme odležet alespoň 3 hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.