Rýžový salát s olivami a ořechy

40 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
21 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
6 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Z oleje, octa, hořčice, soli, pepře a nasekané petrželky umícháme zálivku a nalijeme ji na teplou rýži.
  • 3
    Omyté rozinky krátce povaříme, scedíme, osušíme a přidáme k rýži. Přimícháme oloupaná, na kostičky nakrájená jablka, nasekané ořechy a celé olivy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.