Salát bramborový se pstruhem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
2 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
3 g
Cukr
106 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vodě uvaříme brambory ve slupce společně s trochou česneku, rozmarýnu a tymiánu.
  • 2
    Teplé brambory oloupeme a necháme vychladnout. Poté je nakrájíme na malé kostky a dáme marinovat do octa na 20 minut. Scedíme, smícháme brambory s nasekanou šalotkou, pažitkou, solí, pepřem a creme fraiche.
  • 3
    Salát podáváme s kousky uzeného pstruha.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.