Salát bramborový se pstruhem
40 min.
Ingredience
- 6kusůBrambory
- 2stroužkyČesnek
- 1lžíceTymián čerstvý
- 1lžíceRozmarýn čerstvý
- 250mililitrůOcet vinný
- 4kusyŠalotka
- 4lžíceCréme fraiche
- 1lžícePažitka
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1litrVoda pitná
- 300gramůPstruh uzený
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
2 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
3 g
Cukr
106 mg
Postup přípravy
- 1V osolené vodě uvaříme brambory ve slupce společně s trochou česneku, rozmarýnu a tymiánu.
- 2Teplé brambory oloupeme a necháme vychladnout. Poté je nakrájíme na malé kostky a dáme marinovat do octa na 20 minut. Scedíme, smícháme brambory s nasekanou šalotkou, pažitkou, solí, pepřem a creme fraiche.
- 3Salát podáváme s kousky uzeného pstruha.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.