Salát pollo Rosso
25 min.
Ingredience
- Na dresink
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaOregano čerstvé
- 5lžicOlej olivový extra panenský
- 60gramůCibulka jarní
- 10gramůTabasco
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
327 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
22 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí maso potřeme olejem, okořeníme oreganem, osolíme a opepříme. Maso grilujeme kůží dolů 8 minut, potom je obrátíme a smažíme dalších 5 minut z druhé strany. Přendáme na talíř a necháme vychladnout.
- 2Na dresink smícháme ve velké míse citrónovou šťávu s tabaskem a oreganem a postupně k nim přiléváme olej. Přimícháme jarní cibulku.
- 3Maso nakrájíme na proužky, zalijeme dresinkem a v pokojové teplotě je necháme 15 minut marinovat.
- 4Přisypeme olivy, mátu, petrželku a rajčata, salát důkladně promícháme. Avokádo podélně rozpůlíme, zbavíme pecky a nakrájíme do salátu. Salát ještě jednou lehce promícháme, osolíme a opepříme. Talíř ozdobíme listy salátu a samotný salát s avokádem a kuřecím masem na nich servírujeme.
- 5
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.