Salát s těstovinami a nakládanou zeleninou

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
8 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
6 g
Cukr
741 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Podle návodu na obalu si uvaříme v osolené vodě těstoviny. Scedíme je a trochu vody z nich si odložíme stranou. Uvařené těstoviny propláchneme studenou vodou.
  • 2
    Z nakládané zeleniny slijeme nálev a vmícháme ho do uvařených těstovin.
  • 3
    Tuňáka rozkrájíme na kousky a vmícháme do těstovin. Do těstovin přidáme také naloženou zeleninu, pokrájené olivy a kapary a přidáme nasekanou petrželku.
  • 4
    V misce si připravíme zálivku. Česnek oloupeme a prolisujeme, přidáme k němu ocet, olej, sůl a pepř.
  • 5
    Zálivku vmícháme do salátu, který pak necháme alespoň hodinu odležet. Podáváme studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.