Salát z telecího kolínka

50 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
19 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
311 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a necháme uvařit v osolené vodě.
  • 2
    Šalotku zbavíme slupek a pokrájíme na drobné kousky, přidáme nasekanou petržel a pažitku, vmícháme pokrájené okurky.
  • 3
    Hořčici, ocet, olej, sůl a pepř smícháme dohromady a vlijeme do nakrájené zeleniny s bylinkami. Dobře promícháme.
  • 4
    Na závěr vmícháme brambory nakrájené na kolečka a vařené telecí maso, pokrájené na kostičky.
  • 5
    Salát podáváme dobře vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.