Skopové maso se zelenými fazolkami
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 600gramůSkopové maso přední
- 600gramůBrambory
- 600gramůFazolové lusky zelené
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusySaturejka
- 1litrVoda pitná
- 1stroužekČesnek
- 0,5kusPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
38 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
20 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Maso a oloupané brambory nakrájíme na malé kostičky. Fazolky očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno, česnek prolisujeme a petrželku jemně nasekáme.
- 2Maso, cibuli, brambory a česnek navrstvíme do tlakového hrnce, osolíme a opepříme. Saturejku omyjeme a položíme navrch. Přilijeme vodu, hrnec uzavřeme a necháme 15 minut vařit.
- 3Saturejku vyjmeme a pokrm ještě podle potřeby dochutíme. Rozdělíme do čtyř talířů, posypeme petrželkou a ihned podáváme.
- 4
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.