Skopové maso se zelenými fazolkami

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
38 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
20 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso a oloupané brambory nakrájíme na malé kostičky. Fazolky očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno, česnek prolisujeme a petrželku jemně nasekáme.
  • 2
    Maso, cibuli, brambory a česnek navrstvíme do tlakového hrnce, osolíme a opepříme. Saturejku omyjeme a položíme navrch. Přilijeme vodu, hrnec uzavřeme a necháme 15 minut vařit.
  • 3
    Saturejku vyjmeme a pokrm ještě podle potřeby dochutíme. Rozdělíme do čtyř talířů, posypeme petrželkou a ihned podáváme.
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.