Skopové ragú s fazolí

120 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
947 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
46 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
17 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole použijeme předvařené. Do hrnce nasypeme fazole, zalijeme vodou, přidáme kostičky slaniny, cibuli, do které zapíchneme 2 hřebíčky, snítku petrželky, 2 stroužky česneku a osolíme. Vaříme přibližně 45 minut.
  • 2
    V hlubší pánvi na másle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a jakmile zrůžoví, přidáme plátky skopové kýty, orestujeme, ochutíme solí, pepřem, česnekem, podlijeme vývarem, přisypeme klobásu nakrájenou na kolečka a dusíme téměř 1 hodinu. Před koncem dušení přimícháme do šťávy rajčatovou omáčku.
  • 3
    Uvařené fazole scedíme, vyndáme cibuli a koření, fazole nasypeme do pekáčku. Přidáme skopové maso i s omáčkou a klobásou, lehce posypeme strouhankou a dáme na 15 až 20 minut zapéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.