Skopový pekáč
85 min.
Ingredience
- 600gramůSkopové maso přední
- 500gramůBrambory
- 60gramůCibule
- 100gramůRajčata
- 250gramůLilek
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 1kusBobkový list
- 2stroužkyČesnek
- 20gramůPetržel - nať
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 100mililitrůVývar z hovězích kostí
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
564 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
47 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme a nakrájíme na velké kostky. Smícháme je s nakrájenou cibulí. Vložíme na dno pekáče. Na ně poklademe na větší kousky nakrájené maso, na plátky nakrájené lilky, opepříme, posypeme nasekanou petrželkou, přilijeme vývar s drceným česnekem se solí a kořením. Zakapeme olejem a dusíme v troubě, před koncem přidáme nakrájená rajčata a doděláme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.