Špízy s marinádou a salsou

95 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
8 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve si připravíme marinádu směsí hořčice, medu, jedné lžíce olivového oleje, kečupu, tabasca, jednoho prolisovaného stroužku česneku, tymiánu a tří lístků bazalky. Špejle na špízy na deset minut položíme do horké vody. Kuřecí nakrájíme na kostky, okořeníme a napícháme na špejle. Vložíme je do marinády a uložíme na hodinu do ledničky, občas otočíme.
  • 2
    Broskve, vařené třicet sekund v horké vodě, oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na kostičky, smícháme s jogurtem a šťávou, opepříme a postavíme na chvíli do ledničky.
  • 3
    Špízy grilujeme potřené polovinou marinády, dokud se maso nepropeče. Podáváme se salsou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.