Telecí na olivách

105 min.

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
10 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpálíme olej, přidáme kostky masa, potřené polovinou česneku a 5-7 minut je dohněda smažíme. Maso vyndáme a odložíme stranou.
  • 2
    Do pánve vložíme nudličky papriky a 3 minuty je mícháme, až téměř změknou. Vyjmeme je a odložíme stranou.
  • 3
    Do pánve vrátíme maso, vlijeme víno, přidáme rajčata, rajský protlak, zbylý česnek a rozmarýn. Zakryjeme a 1 hodinu podusíme.
  • 4
    Do pánve vrátíme papriky a podusíme ještě 15 minut, aby maso bylo opravdu měkké.
  • 5
    Přidáme olivy a s masem ohřejeme. Pokrm podáváme horký, lehce posypaný petrželkou.
  • 6

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.