Telecí závitky s bylinkovým tvarohem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
22 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
434 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou petržel a bazalku nasekáme, vmícháme do tvarohu spolu s nastrouhaným sýrem a strouhankou. Přidáme prolisovaný česnek, osolíme a opepříme.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na tenké řízky, potřeme tvarohovým krémem a svineme do závitků. Sepneme je párátky.
  • 3
    Závitky opečeme po všech stranách na rozehřátém oleji, vyjmeme a udržujeme v teple. Výpek rozvaříme s vínem, vmícháme smetanu a vaříme 15 minut. Omáčku osolíme, opepříme, vložíme závitky a pod pokličkou zvolna dusíme 20 minut.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.