Telecí závitky s hráškem a vejcem

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
580 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
27 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky masa naklepeme a z vnitřní strany osolíme, opepříme, posypeme saturejkou a pomažeme hořčicí. Poklademe kolečky cibule a položíme celá uvařená vejce. Plátky zabalíme do závitků, omotáme provázkem a na rozpáleném oleji ze všech stran osmažíme. Podlijeme trochou vody, přidáme hrášek, rozinky, nadrcené ořechy, mandle, posekanou řeřichu, petrželku a dusíme pomalu do změknutí asi 30 minut. Závitky vyjmeme, šťávu zahustíme solamylem a dochutíme.
  • 2
    Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.