Těstoviny s ricottou

45 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
869 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
52 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kuřecích odřezků, skeletů, apod. připravíme kuřecí vývar.
  • 2
    V osolené vodě uvaříme těstoviny na skus, scedíme a vrátíme zpět do hrnce. K těstovinám přidáme máslo, 2 lžíce nasekané petrželové nati a dobře promícháme.
  • 3
    V míse smícháme sýr se smetanou a umletými mandlemi. Po malých dávkách přimícháme olej a horký vývar. Směs okořeníme strouhaným muškátovým oříškem, solí a pepřem.
  • 4
    Těstoviny přesypeme na mísu, přelijeme omáčkou a řádně promícháme. Rozdělíme je na talíře, ozdobíme piniovými oříšky a zbylými lístky petržele. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.