Těstoviny s ricottou
45 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
869 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
52 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Z kuřecích odřezků, skeletů, apod. připravíme kuřecí vývar.
- 2V osolené vodě uvaříme těstoviny na skus, scedíme a vrátíme zpět do hrnce. K těstovinám přidáme máslo, 2 lžíce nasekané petrželové nati a dobře promícháme.
- 3V míse smícháme sýr se smetanou a umletými mandlemi. Po malých dávkách přimícháme olej a horký vývar. Směs okořeníme strouhaným muškátovým oříškem, solí a pepřem.
- 4Těstoviny přesypeme na mísu, přelijeme omáčkou a řádně promícháme. Rozdělíme je na talíře, ozdobíme piniovými oříšky a zbylými lístky petržele. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.