Tortellini se čtyřmi druhy sýrů

50 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
627 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
27 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tortellini uvaříme v osolené vodě dle návodu na obalu. Uvařené je scedíme a necháme okapat. Oloupeme cibuli a nadrobno ji nakrájíme. Opláchneme šalvěj, osušíme a 4 lístky nakrájíme na nudličky. Mozzarellu, gorgonzolu, goudu a brie nakrájíme na větší kousky.
  • 2
    Ve větším hrnci rozpustíme 1 lžíci másla a osmahneme na něm dozlatova cibuli. Cibuli podlijeme smetanou a přidáme sýry. Vše za stálého míchání na drobném ohni necháme roztavit a spojit. Poté omáčku dochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Omyjeme rajčata, osušíme je a překrojíme na poloviny. Připravíme pánev, na které rozpustíme zbytek másla a rajčata se šalvějí na něm krátce podusíme. Poté osolíme a opepříme.
  • 4
    Nahřejeme si talíře, na které připravíme tortellini, zalijeme omáčkou, přidáme rajčata a teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.