Tuňáková rajčata

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
14 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčatům odřízneme vršek a opatrně vydlabeme dužninu. Zevnitř osolíme a opepříme. Předehřejeme troubu na 200 °C.
  • 2
    Rozpálíme olivový olej a podusíme v něm nasekanou cibuli s česnekem. Přidáme nakrájené kapary, olivy a jemně nasekanou petrželku.
  • 3
    Přibližně po 3 minutách přidáme tuňáka a strouhanku.
  • 4
    Osolíme a opepříme. Směsí naplníme rajčata a posypeme parmazánem.
  • 5
    Všechno pokapeme olejem a vložíme do trouby na prostřední rošt. Pečeme přibližně 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.