Vejce v mletém mase
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4lžíceMouka sójová plnotučná
- 2stroužkyČesnek
- 2lžícePetržel - nať
- 300gramůMaso mleté - mix
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceBazalka
- 4kusyVejce slepičí
- 2lžíceHořčice
- 1lžícePažitka
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
50 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme na hniličko, oloupeme a obalíme v nasekaných natích, smíchaných s hořčicí.
- 2Mleté maso promícháme se solí, pepřem, jemně nakrájenou cibulí a prolisovaným česnekem. Podle potřeby zahustíme sójovou moukou.
- 3Směs rozdělíme na 4 díly, v každém obalíme vejce, v horkém oleji je zvolna osmažíme.
- 4Hotová vejce rozkrojíme a upravíme na mísu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.