Vejce v mletém mase

50 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
50 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme na hniličko, oloupeme a obalíme v nasekaných natích, smíchaných s hořčicí.
  • 2
    Mleté maso promícháme se solí, pepřem, jemně nakrájenou cibulí a prolisovaným česnekem. Podle potřeby zahustíme sójovou moukou.
  • 3
    Směs rozdělíme na 4 díly, v každém obalíme vejce, v horkém oleji je zvolna osmažíme.
  • 4
    Hotová vejce rozkrojíme a upravíme na mísu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.