Velikonoční nádivka s kešu oříšky

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
672 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
50 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemle navlhčíme mlékem, vymačkáme a spolu s drůbežím a uzeným masem, cibulí a česnekem umeleme. Směs osolíme, opepříme, přidáme vejce, nasekané zelené natě, slaninu nakrájenou na kostičky (100 g) a mírně opražené kešu oříšky. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Formu nebo pekáček vymažeme tukem, dno pokryjeme tenkými plátky slaniny a naplníme připravenou směsí.
  • 3
    Nádivku pečeme ve středně vyhřáté troubě zvolna asi 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.